Sterlingerstraat 54
2140 Antwerpen-Borgerhout
tel: 0493 53 26 43
_____________________________
e-mail: info@poppentheaterjojo.be
(niet gebruiken voor reservaties. Gebruik hiervoor 'Voorstellingen' aub!)

POPPENTHEATER JOJO

~=~=~ TRADITIONELE HANDPOPPENKAST VOOR JONG EN OUD ~=~=~

Jojo

2 - Actueel

Cultuurmarkt Antwerpen, zondag 26/08/2018

Het wordt al terug iets vroeger donker, boekentassen worden van onder het stof gehaald en gevuld met nieuwe schoolspulletjes.... ja, de zomer loopt ten einde. En het betekent ook de start van ons nieuwe theaterseizoen.

Tijdens de Cultuurmarkt op zondag 26/08/2018 staan we met onze poppenkast op de Groenplaats. Hier kan het publiek een kijkje nemen in ons nieuwe programma. We spelen vanaf 13u15 tot 17u15 om het uur een fragmentje uit "Trollaliere Trollala".

Het volledige programma staat vanaf maandag 27/08/2018 online. U kunt dus weer bestellen via de website. Is dit uw eerste bezoek? Geen paniek, het webformulier om te reserveren is makkelijk in te vullen. Liever een persoonlijke aanpak? U mag altijd bellen om te reserveren op het nummer 0493 53 26 43.

Zomerstop van 11 juni tot begin oktober

We hebben er lang op moeten wachten, maar de zon laat zich toch meer en meer zien de laatste dagen. Dit komt perfect uit met onze jaarlijkse zomerstop.

Er zijn dus geen voorstellingen in onze zaal vanaf maandag 11 juni tot begin oktober.

Op de laatste zondag van augustus is het Cultuurmarkt in Antwerpen. Dan geven we op de Groenplaats een voorproefje van wat we het volgende seizoen zullen brengen in onze zaal. En op de Cultuurmarkt kunt u in primeur reserveren voor vertoningen en verjaardagsfeestjes! Op de website zal dat pas de dag na de Cultuurmarkt kunnen.

Ook het secretariaat is gesloten.

Het heeft geen zin om eerder te bellen of te mailen voor reservaties in het nieuwe seizoen. De datums worden pas gepubliceerd op maandag 27 augustus 2018 na de jaarlijkse Cultuurmarkt in Antwerpen. Vanaf dan kun je ons weer bereiken op de website of via de telefoon.

De poppen en wijzelf gaan genieten van een (hopelijk) heerlijk luie, warme zomer. Tot begin oktober!

Naar het overzicht per productie...