Sterlingerstraat 54
2140 Antwerpen-Borgerhout
tel: 0493 53 26 43
_____________________________
e-mail: info@poppentheaterjojo.be
(niet gebruiken voor reservaties. Gebruik hiervoor 'Voorstellingen' aub!)

POPPENTHEATER JOJO

~=~=~ TRADITIONELE HANDPOPPENKAST VOOR JONG EN OUD ~=~=~

Jojo

2 - Actueel

Zomerstop van 10 juni tot begin oktober

We hebben er lang op moeten wachten, maar de zon laat zich toch meer en meer zien de laatste dagen. Dit komt perfect uit met onze jaarlijkse zomerstop.

Er zijn dus geen voorstellingen in onze zaal vanaf maandag 10 juni tot begin oktober.

Op de laatste zondag van augustus is het Cultuurmarkt in Antwerpen. Dan geven we op de Groenplaats een voorproefje van wat we het volgende seizoen zullen brengen in onze zaal. En op de Cultuurmarkt kunt u in primeur reserveren voor vertoningen en verjaardagsfeestjes! Op de website zal dat pas de dag na de Cultuurmarkt kunnen.

Ook het secretariaat is gesloten.

Het heeft geen zin om eerder te bellen of te mailen voor reservaties in het nieuwe seizoen. De datums worden pas gepubliceerd op maandag 26 augustus 2019 na de jaarlijkse Cultuurmarkt in Antwerpen. Vanaf dan kun je ons weer bereiken op de website of via de telefoon.

De poppen en wijzelf gaan genieten van een (hopelijk) heerlijk luie, warme zomer. Tot begin oktober!

Naar het overzicht per productie...

"Elke voorstelling is uniek" - artikel GvA 15-12-2015

Op dinsdag 15 december verscheen er een mooi artikel over Poppentheater Jojo in de Gazet van Antwerpen en Het Nieuwsblad. Het beschrijft o.a. dat we - wanneer Poppenschouwburg Van Campen er op het einde van dit seizoen mee stopt - het enige overgebleven poppentheater van Antwerpen zullen zijn. Het geeft ook een blik achter de schermen hoe we precies te werk gaan bij elke voorstelling.

Link naar het artikel op Het Nieuwsblad